Hem ljuva hem

Hem ljuva hem är en av Sveriges populäraste inredningstidningar

När du ska göra om inredningen hemma kan det vara skönt att hitta inspiration någonstans. Att gå hem till en vän och se hur de har det är bra, men kopierar du för mycket kan det bli helt fel. Du vill ha din personliga stil och prägel, men samtidigt finna idéer någonstans. En tidning som erbjuder just det är Hem ljuva hem. Den innehåller både praktiska inredningstips och massa härligt ögongodis som inspirerar till din nya inredning. Hem ljuva hem tipsar bara om saker som är lätta att få tag på. Här finns dessutom något för varenda plånbok.

Hem ljuva hem är populär

Med över 200 000 läsare varenda månad är Hem ljuva hem helt klart en populär tidning. Anledningen till att den har blivit så populär är nog på grund av att den är så praktiskt lagd. Det är inte bara fina möbler och detaljer som visas upp, utan även tips om hur det ska sättas upp eller placeras ut. Det är en inredningstidning som passar alla helt enkelt. Tidningens gör-det-själv tips är mycket populära. Inte svårt att förstå, för det är alltid med material som är lätta att få tag på och instruktioner som i princip vem som helst kan förstå.

Hem ljuva hem riktar sig till alla som bor i hus, vare sig om det är på landet eller i staden, i en liten sommarstuga eller i en stor villa. Inredningsstilarna varierar beroende på nummer. Ibland kan det vara ultramodernt -stålben, glossiga svarta ytor och krom. Andra nummer kan rikta in sig på romantisk lantstil där majoriteten av möblerna i numret kommer från olika loppisar. Det är också en anledning till att tidningen har blivit så populär, för att det verkligen finns någonting åt alla. Det är lätt att bli inspirerad.

En inspirerande tidning

Ett annat mycket omtyckt inslag i tidningen är hemma-hos reportagen. Där går reportrarna från Hem ljuva hem till någons hus och rapporterar in hur de har möblerat, vad inspirationen var och så vidare. Det är många fina, stora bilder från husen med i artiklarna. Det är nästan som att gå hem till en vän för att hämta inspiration. Fördelen är att det faktiskt är en främling, så om du blir lite väl inspirerad av inredningen kan du inte anklagas för att kopiera för mycket.

Det är inte bara inredning som ryms i tidningen. Ibland tipsas det även om andra praktiska saker. Till exempel om hur du skyddar ditt hem för inbrott på bästa sätt. Ganska ofta finns det trädgårdstips, både inom skötsel och design. Det finns till och med resetips i Hem ljuva hem, så det är verkligen en tidning som, trots sitt fokus på inredning, verkligen ger läsaren mycket att läsa om. Tidningen kommer ut en gång i månaden och de allra flesta köper den genom prenumeration.

För vackra hem

Hem ljuva hem är en tidning som egentligen passar alla. Då det finns en så stor bredd på inredningsstilarna och tipsen kan du alltid hitta något som passar just dig och ditt hem. Sedan starten 1999 har prenumerationerna växt stadigt varenda år. Det är en av Sveriges populäraste inredningstidningar, med över 200 000 läsare varenda månad. Bilderna är nästan den största dragkraften för tidningen. Bilderna, som visar olika rum med inredning, är alltid mycket välkomponerade, färgglada och har otroligt mycket detaljer.